Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Szeráf belealudt a gyöngyfűzésbe

2011. április 04. 09:55, házisárkány komment

"Sziasztok! 

 
Ilyen az, amikor egy hosszú nap után helyet szorítok magamnak a zsúfolt asztalon egy kis gyöngyfűzésre, Szeráf pedig helyet szorít magának, mert ő egy kedves és szorgalmas cica, és olyan nincs, hogy ő ne segítsen valamiben. :) A kedvencem, amikor fejjel beleborulva a gyöngyösdobozba alszik. Egyébként először mindig aktívan segít, rendezgeti a gyöngyöket, elkapja a cérnát, csak azután alszik el és kezd el horkolni, miután több soron megnyugtatom, hogy egyedül is fog ez nekem menni. :)

Üdv: hana"

Köszönjük!

fotó macska alszik

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (5/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása