Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Sokunk kedvence, Sid

2011. május 05. 14:58, erykah komment

"Sziasztok! 

Mi még láthattuk Bimbát, a jegesmacit a legutóbb, amikor az állatkertben jártunk. Jó utat Bimba, légy boldog a szivárványon túl! Nagyon cuki volt élőben is, nekem személy szerint a jegesmedvék a kedvenceim. Bimba cuki fotói mellet ajánlom figyelmetekbe ennek a cuki lajhárnak a képeit, szintén az állatkertből. Nem nagyon zavartatta magát, egyáltalán nem érdekelte, hogy járkálnak, hangoskodnak körülötte, a világért meg nem mozdult volna:) Egyébként az állatkert nagyon szép, rendezett és látogató barát hely. Én már régen voltam, és ámultam a színvonalán. Mindenkinek ajánlom, nagyon klassz hétvégi kikapcsolódás. :) Remélem, hogy megüti a cukiságfaktort ez az édes lajhár:)" - írja nekünk Rika

Köszönjük!

 

fotó állatkert lajhár

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (5/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása