Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

A mogorva macska reklámarc lett

2013. március 29. 15:21, CukiságBlog komment

Ki ne hallott volna Grumpy Cat-ről, a mogorva, mindig flegma cicusról? 2012 szeptemberében került fel róla egy kép  a világhálóra és rögtön tornádóként söpört végig a közösségi oldalakon érdekes arcszerkezete miatt. Mára már mondható, hogy mémmé vált, szinte minden kicsit ironikus, flegma és pökhendi szöveget társítottak már a macska képéhez.

0307-grumpy-cat-3.jpg

Meg kell hagyni, annyira vicces ez a cica, hogy már cuki, nem véletlenül lett sztár. Badarság lett volna, ha egy márka se használja fel különleges karakterét saját márkájának népszerűsítésére, és ki lenne a legmegfelelőbb erre, ha nem egy macskaeledeleket is forgalmazó cég, a Friskies. 

A Youtube-on éppen futó sorozatához használta fel a márka a celeb cicust. Ezek a kisfilmek különböző macskákról szólnak, akik hétről-hétre kapnak valami játékot, és a nézők azon izgulhatnak, hogy vajon fognak e velük játszani. Nem nagy dolgokra kell gondolni, egy palack, egy kupak, vagy egy wc guriga is megteszi, hiszen tudjuk, egy igazán játékos cica bármivel képes eljátszani. 

Nem árulunk el nagy titkot, a kísérlet eredménye szinte mindig igen volt, de amint megérkezett Tardar (ugyanis ez a hivatalos neve a legörbülő szájú négylábúnak), ez az állás megváltozott. Két videóban is szerepel, először őt kapja meg egy másik cica játékszernek, a másodikban pedig Tardar kap sok-sok jó dolgot.

Ennek a macskának tényleg van humorérzéke...

reklámarc grumpy cat friskies tardar

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása