Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Homeopátiával kezelnék a tüske nélküli sündisznót

2009. március 17. 10:17, mvmv komment

Leginkább úgy néz ki, mint egy krumpli és egy elcseszett plüssállat keveréke, pedig sün, csak egy tüskéje sincs. A buckinghamshire-i állatkórházban augusztus óta nevelik a Spud nevű egyedet, de egyelőre nem találtak magyarázatot az állapotára.

article-1162435-03EDCD74000005DC-246 634x476
article-0-03EDCC15000005DC-700 634x558

"Tavaly hozták be, valaki a saját kertjében találta. Bőrteszteket végeztünk rajta és biopsziával vizsgáltuk, de egyelőre nem találjuk a megoldást. Jó a hangulata, és épp úgy viselkedik, mint az összes többi sün. Azt reméljük, valaki majd előáll az ötlettel, hogy mi okozhatta a sün problémáját, és - homeopátiás, vagy akár más természetes - kezelést is javasol. Szerintünk legalább három éves, azt azonban nem tudjuk, hogy így született vagy a problémája később alakult ki" - mondta Les Stocker, a kórház munkatársa a Daily Mailnek.

Mivel féltik a téli hidegtől, nem engedik szabadon. A kórházban egyedülálló módon Spud mellett egy tök kopasz mókus is lakik. "Az ő problémáját sem értjük" - tette hozzá Stocker.

fotó hír sün

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása