Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

A világ legaranyosabb birkái

2014. július 14. 11:48, CukiságBlog komment

Egy skót farmer nem elég, hogy 55.000 fontot fizetett egy birkanyájért, de megóvásukra további 5.000 fontot is ráköltött.

4_94.jpg

Az ok nem más, mint, hogy túlságosan cukik az állatok. A birkák ugyanis annyira édesek és jópofák, hogy félt, hamar ellopják őket az istállókból, így kamerákkal és őrző kutyákkal szerelte fel a területet.

A különleges állatokra a farmer felesége figyelt fel és mutatta meg férjének, aki először nem hitte el, hogy ilyen állat létezik. Svájcba utazott és mikor meglátta ezeket a wallisi feketeorrú birkákat, azonnal beléjük szeretett. Így 10 nőstény birkával és egy King Kong névre hallgató kossal tért haza, akik nem tétlenkedtek, ugyanis az egyik birkalány már szült is. 

A gazda elmondása szerint egyáltalán nem bánta meg a drága beruházást, ugyanis minden napját feldobják ezek a jókedélyű és hihetetlen cuki állatok.

2_104.jpg

6_69.jpg

1_132.jpg

5_82.jpg

3_95.jpg

7_69.jpg

Forrás: dailymail

vicces birka különleges nyáj Raymond Irvine feketeorrú wallisi

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása