Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Szülőszobát keresett a sünimama

2010. június 14. 12:55, ge komment

geszter: sunke1

"Ez a süni hajnalban bemászott anyámék kertjébe. Másnap elvittük egy utcányit, de visszajött hajnalban. Betették a dobozba, hogy majd másnap messzebb viszik, de reggelre öt kis sünnel együtt találták a dobozban. Reggel puha kistüskék voltak csak, estére pedig teljesen megkeményedtek, és rém viccesek voltak. Egész nap pihentek a dobozban, majd este az erdőben szabadon engedtük őket, almával, dobozzal, pokróccal. Ma este megyek megnézni, mit csináltak vajon, a dobozzal, pokróccal mi újság" - írta nekünk László. Reméljük a süncsalád boldogságban, egészségben él tovább az erdőben.


geszter: sunke

fotó sün

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (4,8/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása