Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Kacor Vilmos és Kandúr Bandi

2010. október 13. 09:01, erykah komment

"Szeretném megmutatni izgága macskánkat, Kacor Vilmost, aki számára hely/tárgy nem marad megmászatlan, kipróbálatlan! :) Bármilyen kétkerekű, négykerekű mozgó alkalmatosság érkezése felkelti érdeklődését, s míg a család apraja-nagyja az érkező személyére figyel, ő máris birodalma részeként kezeli a figyelmen kívül hagyott járművet, s utána, mint aki jól végezte dolgát, pózol a kamerának! :) Erről gyűjtöttem össze Nektek egy kis válogatást! Másik gyönyörűségünk Kandúr Bandi, kiskorában vígan pózolt a kamerának, öregecskedő fejjel már nem viseli túlzott lelkesedéssel. Fogadjátok szeretettel őket! 

További jó munkát és kitartást az oldal szerkesztéséhez! Igazán megéri, rengeteg örömet szereztek vele a cukiságra vágyóknak" - írja Kaszab Eszter         

Köszönjük!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása