Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Bogyó, a programozó

2011. december 09. 09:01, házisárkány komment

"Sokféle macska létezik, olyan, aki felkelti a gazdáját, ha ég a ház, vagy olyan, aki megérzi, ki hal meg legközelebb az idősek otthonában. Az előbbit nagyra értékelem, utóbbi kicsit parás, de egyik sem annyira megdöbbentő, mint amit az én kisebb gyermekem tud.

Bogyi fénysebességgel törölte ki kis fejéből azt, hogy valamikor falun élt, és valószínűleg maradék pörköltet majszolt, de csak jobb napokon, így ma már teljesen természetes számára az a környezet, amelybe a jószerencse sodorta kicsit több mint egy évvel ezelőtt. Szokásai között van bájos (amikor a nedves orrát az én orromhoz dugja éjszaka), cuki (amikor a párommal beszélget) és rendkívül bosszantó is.

Az utóbbi pedig az, hogy a bekapcsolt laptopomon héderezik. A legkézenfekvőbb magyarázat az lenne, hogy a gép meleg, de Bogyi esetében szerintem nem így van, mert akkor megelégedne a laptop mellett lévő asztali lámpa melegével is. Ha a gép bekapcsolva és felügyelet nélkül marad akár öt percre is, a kisasszony ráül, és programozni kezd. Az euró-forint átváltás az alap, amit bekapcsol, utána jön a C meghajtó memóriája, sőt egyszer a böngészőben is megnyitott nagyjából 327 ablakot, majd ezen a ponton a program megkérdezte – ekkor értem vissza –, hogy “Pontosan mit szeretne?”.

Szereti a keresőbe beírni, hogy “222222222222222222222222eeeeeeeeeee” de szerencsére erre még nem jött ki semmi, sőt engem sem keresett még fel a nemzetbiztonság, hogy titkos kódokkal babrálok. A két legijesztőbb eset közül az egyik az volt, amikor egy mappában képeket rendezgettem, fél percre fölálltam, és mire visszajöttem, megváltozott az asztal háttérképe. A másik ennél is durvább az volt, amikor a “Programok telepítése és törlése” ablakot nyitotta meg. Mindez azért érdekes számomra, mert némely esetben sok lépést kell megtenni, hogy eljusson a végére, sőt billentyűkombinációkat is nyomkodnia kellene.

A kérdés az, hogy Bogyi csak szerencsés véletlenek folytán programozza a gépem, avagy tudja, hogy mit csinál, esetleg beépített kém, akinek az a célja, hogy szerencsétlen számítógépem egyszer biztosan a szervizben kössön ki? Ja és elárulnám, hogy csak az én laptopom a jó, a páromét nem bántja" – írta nekünk Benyeszke.

Köszönjük!

fotó cica macska néz

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (5/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása