Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Kyllikki és Varkoi

2012. február 11. 08:34, erykah komment

Kedves cukiság blog!

Úgy látom mostanában nem túl aktív a blog, ritka az új poszt, komment meg pláne alig van. Ezért küldök nektek néhány fotót a világ legcukibb macskáiról (az enyémek, tehát azok), hátha másnak is tetszenek.
A cicák testvérek, súlyos macskanáthával kerültek hozzám 5 hetesen. Az állatorvos nem sok esélyt adott nekik, de ahogy a felnőtt képeiken láthatjátok, macskák versus nátha: 1-0. Most már elmúltak nyolc évesek. A kis "dagadt" szürkének van némi perzsa beütése, ezért hosszabb a szőre, aminek hihetetlenül bársonyos a tapintása. Szereti is ha simogatják, meg ha ő van a középpontban. Nem egy agysebész, viszont tökéletesen tisztában van a saját szépségével. Egy valódi macskában reinkarnálódott szőke nő. A "sovány" cica alkatilag ilyen, benne talán egy kis abesszin beütés lehet. Ő egy kíváncsi, bátor, háromszögfejű felfedező. Ja és a nevük. Essünk túl rajta. Finn keresztszülői hatásra a dagi szürkét Kyllikki-nek (ejtsd Küllikki), a soványabb trikolort Varkoi-nak (ejtsd Varkoj) hívják. Megnyugtatásul: a finneknek is pont olyan idétlenül hangzik, de mit lehet tenni, ez ragadt meg. Legtöbbször úgyis büdös dögöknek vagy szőrös terroristáknak szólítom őket.
Némi magyarázat a képekhez: 

Kölyökkoruban a kedvenc takarójukon. A kis "egyemmegőket de cukik"

Ez az ártatlan kis édibébi egy perccel később meglógott az ablakből, lekevert egy pofont az alsó szomszéd kutyájának, leverte a földszinti lakás ablakából az összes virágcserepet, majd elégedetten dorombolva hagyta, hogy a karomba vegyem és hazavigyem

Akvárium a polc tetején - ennél ideálisabb hely nincs a sziesztázásra

Varkoi télen rendszeresen szoláriumozik, némi hiúság azért belé is szorult

Csemege Házisárkánynak: lehet ráközelíteni a kilógó fogra

Kylliki bemutatja, hogyan kell stílusosan viselni a tölcsért. Ráadásul itt még olyan sovány is, mint egy modell. (Bocs a rossz képminőségért)

Varkoi, a háromszögfejű

Ezt a képet egy ismerős készítette, aki a nyaralásunk idején gondját viselte a macskáknak. Lebuktak! Mindketten ufók és már évek óta gyűjtik rólunk az információt. Valószínűleg e-mailben tartják a kapcsolatot földönkívüli társaikkal, mert gyakran kapjuk őket azon, hogy pötyögnek a számítógép billentyűzetén

Írta Bélanéni. Köszönjük szépen!

fotó cica macska

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (5/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása