Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Popcornszagú medvemacska született Sydneyben

2007. május 30. 12:13, mvmv komment

A binturong, vagy más néven medvemacska a cibetek csoportjába tartozik. A Wikipedia információi szerint illata a meleg pattogatott kukoricára emlékeztet és egyike annak a száz emlősfajnak, amelyre az embrionális diapauza jellemző (amikor az embrió fejlődése egy szakaszában…

fotó hír állatkert kölyök biturong

Szőrkutya pihen

2007. május 30. 07:21, mvmv komment

"A képen a kedvencem, egy ekkor még csak féléves shih-tzu látható. Szegénykém kifulladt a játékban, így félkómás állapotban fotóztam le. Mindennek kinéz, de kutyusnak nem biztos" -írja Halacska nevű olvasónk. Ön szerint mire hasonlít?

fotó kutya kölyök

Lónyay Erzsébet, a farkatlan fűegér

2007. május 30. 07:17, mvmv komment

"Ő az én csíkos fűegérkém, Lónyay Erzsébet azaz Bözsi. A farkát első szökési akciójában veszítette el, de jó egészségi állapotban van, aggodalomra semmi ok. Van egy lakótársa, Peggy Guggenheim. Csak a farkuk mérete alapján tudom megkülönböztetni őket" - írja…

fotó egér

Melyik sportszermárkára gondolunk?

2007. május 29. 14:30, nak komment

Tipikus brandpózt van szerencsénk ismét bemutatni: "Ő Berta, alias Pöttöm" - írta nekünk Anna-Réka, az azóta már felcseperedett szőrmókról.

fotó macska kölyök

Pandakölykök hódítják meg a világot

2007. május 29. 14:22, nak komment

Csaknem húsz elragadó pandafotó kering forwaldolt levelek formájában a neten, a mi postaládánkba is beesett párszor a kis cukorfalatok gyűjteményes kiadása. A képek a híres-neves Pandafixről származnak (lásd itt balra a cukilinkek közt is), jó szívvel ajánljuk mindenkinek -…

fotó panda cukiszájt

A görény terhestorna eredménye

2007. május 29. 14:14, nak komment

Ugye mindenki emlékszik az áldott állapotban is rendkívül mozgékony Krisztire? MZ/X-től megkaptuk az aerobikos videó sokkal nyugodtabb folytatását:

videó kölyök görény

Kunyeramacska

2007. május 28. 16:17, nak komment

Pippynek minden kell. De tényleg. Macskakaja, sajt, banán, öt kiló cukor, ütvefúrógép, mindegy, csak neki is jusson belőle.

videó macska eszik

Szuperkeverék szuperkutya

2007. május 28. 07:19, mvmv komment

"Küldök Nektek egy fotót kutyusomról, Vacakról.Ő egy leányzó, már 2 éves (a képen 4 hónapos), ami érdekes, hogy az apukája egy németjuhász-roti keverék, az anyukája egy hosszúszőrű tacsi, ami pedig mindebből rajta látszik, hogy roti-színezetet kapott, akkora, mint egy…

fotó kutya kölyök

'Patkány a kifutón' subjecttel érkezett

2007. május 28. 07:00, mvmv komment

fotó macska kölyök

Szőrcsomó, vagyis gombolyag, vagyis vatta, vagyis..

2007. május 28. 06:09, mvmv komment

..vagyis párhetes pulikölyök, Áfonya.

fotó kutya kölyök

Gyereknap van!!! Ajándékot ide!

2007. május 27. 10:14, mvmv komment

"....gondoltam beküldöm a vadiúj makkkáink egyikét" - írja Atesz, makákót várunk, de ahogy megnyitjuk a fotót, cicamacskát rejt a kód.

fotó macska kölyök

Őzigda cumizik

2007. május 27. 10:04, mvmv komment

"Valami észkomájn megint "megmentett" egy elhagyott õzgidát. Most a Misina Állatmentõi gondozzák Pécsen, remélem, megmarad. Amúgy gyönyörû ez a kis vacak, de nem értem, miért hiszik még mindig az emberek, hogy az õz otthagyja a gidáját? Üdv,Supp" - kaptuk a…

fotó hír őz őzgida

Kövér fóka, nem vén fóka

2007. május 27. 09:57, mvmv komment

Epo, a Sötétkamra fotóblog szerzője cuki kategóriájú állatkerti fotókkal látta el szerkesztőségünket. Kerek fóka, szúvas fogú majom és társai.

fotó állatkert majom denevér fóka

Tigris a tigrisen

2007. május 26. 07:29, mvmv komment

Információink szerint Vince, a kinyúlt macska a fotókészítés óta már éppen akkora mint közeli jó barátja, plédtigris.

fotó macska alszik

Vad Zorró, a kegyetlen macska

2007. május 26. 06:22, mvmv komment

Zorró igazi kerti vadmacska, negyedik életévében jár.

fotó macska

Napi cukidal: Hápi kacsa, Pap Ritától

2007. május 25. 17:35, mvmv komment

videó kacsa

Csámcsogó zsiráfportré a Budapesti Állatkertből

2007. május 25. 12:19, mvmv komment

Pofazacskó, okos szem, értelmes ábrázat. Laborcza Barbara, csámcsogózsiráf-fotós az alábbi képpel örvendeztette meg a Cukiságot:

állatkert zsiráf eszik

Mókus, sütemény, Indiana, nyamm

2007. május 25. 12:14, mvmv komment

"A mellékelt kép bizonyíték arra, hogy Indianaban a mókuskák szeretik az ízetlen muffinokat. A képen látható állatka ugyanis éppen az én félresikerult süteményemet majszolgatja. Szép napot kívanok a vilag masik vegerol" - írja Veronika.

fotó mókus eszik

Cukipornó: csincsilla-plüssállat

2007. május 25. 12:09, mvmv komment

A Vincent nevű csincsilla nagyon nagyon szereti plüssállatát. Az alábbi felvételen a nagyon nagyon szeretés egy intim pillanata látható, amelynek során a plüssállat passzív megadásra kényszerült.

fotó csincsilla

Hétvégén már látható a kisoroszlán Budapesten

2007. május 23. 19:09, mvmv komment

A szombattól pünkösd hétfőig tartó háromnapos hétvége mindhárom napján láthatja a nagyközönség Bóbitát, az április 4-én született kisoroszlánt a Budapesti Állatkertben. Bóbitát egyhónapos kora óta a gondozók nevelik, ugyanis Mirzának, az anyjának egy hónap elteltével…

fotó hír állatkert oroszlán

süti beállítások módosítása