Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Gömb alakú pumikölyök

2007. szeptember 23. 07:06, mvmv komment

"Sajnos ez tüneményes szőrgombóc nem a miénk, hanem szomszédasszonyunké, Juci nénié. Ő Morzsi, a 7 hónapos - lehet, hogy pumi? - kölyök. Mindegy: haverjával a nála jóval visszafogottabb - és ezért Morzsitól elnyomottabb - Totóval éldegélnek a Duna-kanyarban. Köreikbe…

fotó kutya kölyök

Mackót a mackóotthonból

2007. szeptember 22. 07:02, mvmv komment

Röhögő állatok rovatunk legújabb tagja ez az üldögélve pihenő, mosolygós medve. "A mackót ma fotóztuk a veresegyházi medveotthonban. Jó volt látni, hogy szegény mackók, akiket rossz körülmények közül menekítettek ki, új ottonra leltek ebben a kis rezervátumban" -…

fotó állatkert medve röhög

Kutyát mentettek a tűzoltók Óbudán

2007. szeptember 20. 14:51, mvmv komment

Ahogy arról az Index korábban beszámolt, egy régi föld alatti alagútban rekedt kutyát mentettek ki a tűzoltók szerda délben a III. kerületi Kiscelli úton. Az eseményről készült fotósorozat a tűzoltók weboldalán, a Lánglovagok.hu-n látható.

fotó kutya hír

Sto gyelaty?

2007. szeptember 20. 10:57, ge komment

Mai kedvenc kutyánk Lenin, a 3 hónapos spániel. Nem tudjuk mi lehet a kép előzménye, talán megevett egy doboz csokifagyit aztán úgy gondolta, bűne megbocsájtható, ha a nyakába veszi a frizbit és csábítóan néz a fényképezőgépbe.A képet a gazdi, The Don küldte, köszönjük.

fotó kutya

Mókusmajmok születtek a jászberényi állatkertben

2007. szeptember 19. 11:10, mvmv komment

Idén öt új mókusmajom érkezett a jászberényi állatkertbe, melyek közül kettőnek már kicsinye született. A két- illetve háromhetes majomkölykök a látogatók kedvencei. (Fotó: Mészáros János)Kattintson és nézzen majmokat!

állatkert majom kölyök

Maszatka

2007. szeptember 19. 08:53, ge komment

A képet Maszatka gazdája, Évi küldte, köszönjük neki. Sok kommentet ő sem fűzött hozzá, de igazából mi sem tudunk, Maszatka szavak nélkül is mindenkit elvarázsol.

fotó cica

Táskacica

2007. szeptember 18. 16:00, ge komment

"A kép néha Tomi cicánk egyik legjelesebb megmozdulását örökítette meg, amikor is az aktatáskát ítélte a szoba legkényelmesebb fekhelyének. Igen szépen kitöltötte a rendlekezésre álló teret." - írta nekünk Zoli.

fotó cica dobozfüggőség

Békéscsaba főcukija

2007. szeptember 18. 12:00, ge komment

"Ezzel a szőrös kis cukisággal üdvözöljük a Cukiság látogatóit Békéscsabáról." - írta nekünk Ivett, mi pedig a cicát megszavaztuk Békéscsaba legcukibb cukijának.Cáfolná? Küldjön képet Ön is!

fotó cica

Na ugye hogy beférek

2007. szeptember 18. 06:00, ge komment

Rikától kaptuk ezt a képet, amin a fotós megfogalmazásában egy "falatmacska" látható amint épp bujócskázik. Köszönjük szépen, és mindenki szíves figyelmébe ajánlanánk Rika további fotóit, itt rengeteg cukisággal.

fotó cica

A kis makákó és a galamb igaz története

2007. szeptember 17. 18:01, ge komment

A Kínához tartozó Neilingding szigeten találták ezt a kis kölyök makákót, akit elhagyott az anyja. Az alultápláltságtól már kis híján elpusztult, mikor egy állatmenhely kórházába került. Itt fizikailag ugyan felépült, de a kedve nem javult, elhagyta magát. Egész addig, amíg…

fotó hír majom galamb

Pannika szundít

2007. szeptember 17. 12:00, ge komment

"Pannika sajnos már az örök hörcsögmezőkön rámolja a cuccost az ő nem szerény méretű pofazacskójába. Ám, amíg köztünk volt, addig roppant jó egészségnek és határtlan jókedvnek örvendett. Puha, bújos kislány volt." - írta a cukiságnak nevetos nevű olvasónk.

fotó hörcsög

Te most tényleg képes voltál felébreszteni?!

2007. szeptember 17. 08:31, ge komment

"Ez a méregzsák macska itt Ferenc Jóska, aki épp nem tetszését fejezi ki, hogy felébresztették." - írta nekünk Rita.Az macsek arcára írt üzenetet nem tűri a szereksztőfelület, de a közeli képhez Önök is viszonylag egyszerűen hozzáképzelhetik, mi pedig ezzel a képpel…

fotó cica

süti beállítások módosítása