Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Bréking! Sármos teve!

2007. október 28. 07:17, robina komment

Egy korábbi tevés poszt utóhangja, de most azzal a meglepő ténnyel áll elő a zoo-kommandó, miszerint igenis, egy teve is tud sármosan mosolyogni. Mi jöhet még? A szerválhisztériát felváltja lassan a tevehisztéria!

fotó állatkert teve

Terrorista vattapamacsok

2007. október 27. 17:44, ge komment

Ők Krisztina cicái, akik a címben szereplő elnevezést a gazditól kapták, melyhez magyarázat is érkezett. "Igen élénk, érdeklődő kisállatok. Családtagjaik tanítgatják őket mindenre, amit szerintük egy jó macskának tudni kell. Bár nem látszik rajtuk, de egy…

fotó cica

Amikor agyonnyom a szeretet

2007. október 27. 07:26, ge komment

Daboo és Marci hancúrozik, a képet Ildikó küldte, köszönjük.

fotó cica

Egy cica Teneriféről

2007. október 26. 15:17, ge komment

"Az igéző szemű cicusra nyaralás alkalmával bukkantunk Tenerifén – rögtön meg is babonázott minket és megkapta, ami jár, egy jó nagy adag dögönyözés formájában." - írta a cuksiágnak Réka.

fotó cica

Tigrismintás kínai kiskutya

2007. október 26. 07:58, mvmv komment

Orsi és Marci a kínai Urumcsiban fotózták a távolkeleti állatkínzás legújabb divatját, a tigriscsíkos kiskutyát. Láttunk már összepingált halat és hátizsákba akasztott kutyát, ez azoknál is hátborzongatóbb. Vagy cuki?

fotó kutya kölyök

Azonnal ide 114 liter vizet!

2007. október 25. 13:11, robina komment

Kellemes délután ejtőzés közben a budapesti állatkertben élő, a Cukiságon korábban is bemutatott tevecsalád. Tudta Ön, hogy a kétpupú teve szabadon élő  populációit jelenleg a kihalás fenyegeti? És azt hogy közel 70 fokos hőingadozást is elvisel (-29 celsius foktól +40…

fotó állatkert kölyök teve

Sarolta vagyok, heló!

2007. október 25. 06:20, mvmv komment

Ő Sarolta, egyhónapos boci, óriás fülbevalókkal.

fotó kölyök boci

Zavarbaejtő tajvani közlekedés

2007. október 24. 13:15, mvmv komment

Egy távolkeleti utazó, Eszter küldte nekünk a fenti dokumentarista felvételt a tajvani közlekedés mindennapjaiból. "Az alábbi emailt egy helyi barátomtól kaptam, nem tudom, Európában is megfordult-e már, minedenesetre a képek Tajvanról származnak, az itteniek közvetlenül a…

fotó kutya röhög

Kajla, vigyorgó nyúl. Ja, nem is. Kutya!

2007. október 24. 07:01, mvmv komment

"Lelenc kutyánkat, nevezzük nevén Csipiszt menhelyről (Budaörsi) hoztuk el. Óriás fülekkel áldotta meg az ég, reméljük majd a teste hozzá nő, de ha nem az sem baj mert nekünk így tetszik.Imádja a macskánkat Műsort, aki még szokja a helyzetet, néha bepuffan és nagyon…

fotó kutya röhög kölyök

Fehér háttér, fehér cica

2007. október 23. 13:57, mvmv komment

"Kulcspusztai Bogumil, a legkiegyensúlyozottabb cicakölyök. (Tulajdonképpen röfögő macskamalac)" - írja Etelka.

fotó cica macska kölyök alszik

Mohó mókus fal

2007. október 23. 07:50, mvmv komment

"A képeket tavaly készitettem Amerikában a keleti parton, munka közben. A hely tele van mókusokkal, ez a móki csak ügyessege miatt örökítődött meg. Kis barátságosak, jó közel jönnek" - írja Zsuzsa. A felvételen egy különösen mohó példány látható.

fotó mókus eszik

Szurikáta őrszem

2007. október 22. 07:25, robina komment

Egy méltán népszerü  egész estés rajzfilm hőse, a legjobb barátja a varacskos disznó. Legalábbis a film szerint. Hakuna Matata!

fotó állatkert szurikáta

süti beállítások módosítása