Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Zsuzsika és Kófic párnát tölt?

2007. november 04. 16:53, ge komment

"Nem értjük ezt az egészet. Mi nem csináltunk semmit. Semmi közünk ehhez a rengeteg tollhoz, meg ehhez az egész zűrzavarhoz. És már nagyon szeretnénk bemenni."

fotó kutya

Figyelje az orrot, a nyelvet és a szemet!

2007. november 04. 06:34, mvmv komment

"Íme Gömbi, nagybátyámék meghatározhatatlan fajtájú, de nagyon cuki kutyája kerítéssel" - írja Ági.

fotó kutya

Csak még öt percet, kérlek

2007. november 03. 17:55, ge komment

"Mellékelten küldök néhány képet a kiskutyámról, aki olyan álmos, hogy még arra is lusta, hogy kibújjon a takarója alól." - írta nekünk Anita. Mi egyetértünk és együttérzünk a blökivel.

fotó kutya

Felemásfülű nyúl

2007. november 03. 06:29, mvmv komment

"Ő itt Dönper a mini lógófülű kasmir nyuszi. Leginkább rohangálni, enni és kíváncsiskodni szeret; mindenről tudni akar,ami a lakásban történik. Mindezen információkat elmerengve dolgozza fel (ez látható az elsőképen is). Aztán mikor már elfáradt, leheveredik egy…

fotó nyúl

Medve és fakanál love story

2007. november 02. 14:05, mvmv komment

A veresegyházi medveotthonban fotózta olvasónk a hatalmas medve és a kis méretű fakanál viszonyát ábrázoló felvételeket. Köszönjük.

fotó állatkert medve eszik

Körömnyi békafi

2007. november 02. 08:37, ge komment

Dani olvasónk küldte nekünk ezt az ujjába kapaszkodó kis békát, akiről ugyan nem tudjuk pontosan hogy milyen fajta, de a cukiságában teljesen biztosak vagyunk. Az esetleges megcsókolásról nem kaptunk hírt.

fotó béka

Te képzeld, az történt hogy...

2007. november 01. 18:00, ge komment

A sugdolózó prérikutyákat Supp fotózta a pécsi állatkertben. Vagy ez inkább egy fültőcsók?

fotó prérikutya

Ötperces bulldogok a videón

2007. november 01. 06:56, mvmv komment

"Ezek a kis angolbulldog bébik éppen 5 percesek voltak a videó készítésekor. Rendelőnkben jöttek napvilágra, császármetszéssel. Rendelőnk blogjára készítettük a klipet, de szerintünk annyira Tzuki lett, hogy elküldjük a fő TzukiBlogra is! Különös figyelmet érdemelnek az…

videó kutya kölyök

Happy Halloween!

2007. október 31. 14:13, mvmv komment

Halloween alkalmából íme Sheila, a hathónapos elefánt, aki egy tökkel játszik a hamburgi Hagenbeck Állatkertben október 30-án.

fotó állatkert játszik elefánt

Baseballbajnok az egyhetes zsiráfbébi

2007. október 31. 07:08, mvmv komment

Sox, az egyhetes nőstény zsiráf pihen a bostoni Franklin Park Állatkertben október 29-én. Ezen a napon keresztelték a Sox névre, mivel egy nappal korábban az amerikai profi baseball-liga 2007-es bajnokságát a Boston Red Socks együttese nyerte. (fotó: MTI)  

fotó állatkert zsiráf

Őserdei kutyák érkeztek Szegedre

2007. október 30. 13:51, mvmv komment

Őserdei kutyák érkeztek a Szegedi Vadasparkba. A fiatal állatok nagyon jól érzik magukat kifutójukban és már párosodtak is, így lehet, hogy karácsonyra kicsinyekkel örvendeztetik meg a látogatókat. (MTI Fotó: Németh György)  

fotó kutya állatkert

Kutyának látszó strandoló a medencében

2007. október 30. 06:52, mvmv komment

"Ő GerŐ, egy tibetiterrier fiú. A kép három éve készült róla, az öcsém csinálta, kb. 4-5 hónapos lehetett akkor. A látszat ellenére nem állatkínzás - természetesen az úszógumiba nem magától mászott bele - imádja a vizet" - írja Júlia.

fotó kutya kölyök

Tapírkölyök született Győrben

2007. október 29. 12:41, mvmv komment

Október 25-én 5 óra ötven perckor egy apró, csíkos, életerős fiútapír látta meg a napvilágot, tudtuk meg a győri Xantus János állatkert sajtóosztályától. A tapírszülők: a hím Mogyoró és a nőstény Mandula gyermekét Gesztenyének nevezték el. A kölyök pár órán belül…

fotó állatkert kölyök tapír

Egy lavórnyi szerelem

2007. október 29. 07:08, ge komment

"Kacor a fekete, és Böbe a cirmos cica őszinte és mély szerelme a tiszta ruhák lavórjában" - írta nekünk Eszter.

fotó cica

süti beállítások módosítása