Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Úúú, elképesztően jóféle ez a fű

2007. december 16. 07:59, mvmv komment

"Remélem, tetszeni fog ez a kép, idén nyáron készítettem a veszprémi állatkertben egy elmélyülten rágcsáló prérikutyáról. Az arckifejezése egyedi!!" - írja Melinda. Válaszunk: Igen Melinda. Nagyon nagyon (nagyonnagyonnagyon!) tetszik nekünk ez a kép.

fotó állatkert eszik prérikutya

Nagyon közeli kutyaorr = cuki

2007. december 15. 08:53, mvmv komment

"Ő Artur a 4 hónapos vizsla- terrier keverék, aki sose töri össze magát a nagy igyekezetben, mint látható a képen, kifejezetten nyugodt természet" - írja Kriszta és Balázs.

fotó kutya

Nyinyi, a kis vörös cica

2007. december 14. 17:40, ge komment

"Elküldöm nektek a sajnos már az örök vadászmezőkön egeret hajkurászó házicsodát! Fénykorában igazi tündér volt, még apukám ölébe is bekéredzkedett, pedig ő a nagy pocakjával igen nagy és félelmetes lehet egy ilyen apró cicus számára.""Sokat beszélt…

fotó cica

Felvillanó ördögi szem

2007. december 14. 08:25, ge komment

"Redi békésen tűri gazdái szeszélyeit, például a törölközővel szárogatást egy esős napon. A lágyan omló lepel és a felvillanó ördögi szem (mely sajnos egy örökölt betegség eredménye) ellentéte bizarr ízt ad a mosolygós cukiságnak" - írta nekünk a gazdi,…

fotó kutya

Ünnepi pályázat: nyerjen cuki tárgyakat karácsonyra!

2007. december 13. 13:15, ge komment

  A decemberrel automatikusan megkezdődő megacuki mikulássapkás fotók dömpingjén felbuzdulva ezennel a Formával közösen   ünnepi cukiságpályázatot hirdetünk! Várjuk az év végi ünnepek témaköréhez kapcsolódó pályázatokat, a piros sapkás, karácsonyfára…

hellókarácsony

Az ecsetfarkú pele és egy kis tudomány

2007. december 13. 08:17, ge komment

Ő itt Timi 2 hónapos afrikai ecsetfarkú peléje, mi pedig a fotó mellé találtunk egy érdekes cikket egy nemzetközi pelekonferenciáról. Ön tudta hogy létezik olyan kifejezés, hogy "pelész"?

fotó pele

Nem a név, a fül számít

2007. december 12. 15:30, ge komment

Ancsa két cicájáról is küldött nekünk fotót, de sajnos azt pontosan nem tudjuk, hogy ő Marci vagy Berci. Igaz, az sem biztos hogy fiúk, de annyi viszont igen: egészen lenyűgöző ahogy a nap átsüt fülén és megcsillan a hosszú bajuszon. A szemtelen nyelvnyújtás pedig csak a hab a…

fotó cica

Szelíd cinke falatozik

2007. december 12. 08:37, ge komment

fotó cinke

Sünike kalandjai

2007. december 11. 15:54, ge komment

videó sün

Cicaturmix

2007. december 10. 15:32, ge komment

"Mellékeltem nektek egy képet a macskáim új alvási szokásáról. Mint az  látszik, muszáj belepréselniük magukat egy helyre, mert úgy az igazi. Érdemes megfigyelni melyik mije hol van" - írta nekünk Szandra.  

fotó cica

Szomorú mopsz pulóverben

2007. december 10. 08:17, ge komment

A mi szívünk nyomban  megszakad, még sosem láttunk ennyire magába roskadt depressziós kutyát.A képet köszönjük Michellnek.

fotó kutya

süti beállítások módosítása