Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Kardigán vs. gonosz PET palack

2008. március 15. 09:13, ge komment

Kardigán, a bátor bearded collie hősies küzdelme a gonosz PET palack ellen. A videót gyulavar töltötte föl az indavideóra, Kardigán további kalandjait itt találjátok.

videó kutya

Barka az anyaságon mereng

2008. március 14. 07:25, ge komment

Melinda küldte nekünk Barka, a zuglói cicahölgy fotóját. Barkának akinek hamarosan kicsinyei születnek, talán ezért ilyen békés és merengő.

fotó cica

Rozmár Jackson show

2008. március 13. 14:00, ge komment

Viviath blogján találtuk ezt a videót, amin a főszereplő rozmár Michael Jackson-t megszégyenítő mozgással a Smooth Criminal-ra adja elő műsorát.   A rozmár önmagában természetesen cuki, az esetlen mozdulatai is megmosolyogtatóak, de bennünk is felmerült az örök…

videó rozmár

Párnapos bárány cumizik

2008. március 13. 07:51, mvmv komment

"Vidéken volt szerencsém pár órás – pár napos báránykákat dögönyözni és cumiztatni. Szegénykék húsvétra „készültek”, de most még nagyon cukik" - írja Anikó. A "húsvétra készülnek" kifejezés jelentésén egyelőre gondolkodunk.

fotó bárány kölyök

Focista kutya lelkesen üldöz egy labdát

2008. március 12. 15:43, mvmv komment

A videón a kutya lelkesen focizik, megőrül a labdáért. A kutya és az ember focivágyában melyek az élesen elkülöníthető elemek?

videó kutya játszik

Kölyökbagoly, karnyújtásnyira

2008. március 12. 07:37, mvmv komment

"Ez a helyes kisbagoly reggel óta a munkahelyem előtti fán szundikál" - írta Anna, de nem írta, hogy pontosan hol van ilyen szerencséje, hogy karnyújtásnyira kölyökbaglyokat szemlélhet.

fotó bagoly madár kölyök alszik

Kukkoljon webkamerán gólyákat!

2008. március 11. 14:32, mvmv komment

"Szeretném a figyelmetekbe ajánlani ezt a weboldalt, ahol élő adás látható fehér gólyákról, 2 fészek van bekamerázva. Nem itthoni a felvétel de nagyon érdekes" - írja Imola. A németországi webkamerákat itt és itt találja.

fotó videó gólya

Lefilmezték végre természetes közegben a titokzatos törpevízilovat

2008. március 11. 07:12, mvmv komment

Két polgárháború, illegális fakitermelés, orvvadászat - rájár a rúd a nyugat-afrikai Libériára, és ez több mint elég, hogy eltűnjön a régió törpevíziló-populációja. De a törpevíziló szerencsére ezt nem tudja. A ritka és veszélyeztetett faj egyedét látták a háborúk…

fotó törpe víziló törpevíziló

Kezemből etetlek

2008. március 10. 15:45, ge komment

fotó kutya kölyök

Tacsik párnák közt

2008. március 10. 07:50, ge komment

Egy ilyen hideg hétfői napon különösen irigyeljük a két tacsi helyzetét, cserélnénk is azonnal bármelyikükkel. "Ő Luca a 4 hónapos tacsim. Lucáról annyit, hogy imád enni, ágyban aludni, terrorizálni a másik két nagykutyánkat, labdázni, irtani a növényzetet, és…

fotó kutya

süti beállítások módosítása