Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Öt vörös kölök

2008. május 04. 07:39, mvmv komment

"Piroska, aki Livarot is, és akit márciusban fogadtunk be már áldott állapotban, ápr. 19-én -doktornéni segítségével- megszülte 5 vörös kandúrkáját. Nem hittünk a szemünknek a kölkök mérete láttán, bár Piroska szép nagy pocakot növesztett" - írja fabryz,…

fotó cica macska kölyök alszik

Gazdáján alszik jól

2008. május 03. 07:34, mvmv komment

Nem tudjuk, milyen rágcsáló alszik mélyen gazdája nyakában. Egér? Patkány? Valaki segít?Timinek köszönjük a képet.

fotó alszik patkány

Bertus Cukiságot olvas

2008. május 02. 07:12, mvmv komment

Cukiság+állat pályázatunk újabb darabja a változatosság kedvéért egy macska. Ezt a levelet mellékelte a fotóhoz amúgy nevű olvasónk: "cukiságot olvas!!!!!! átrendeztük a lakást és épp megpihentünk a nappaliban, amikor a számítógép egyértelműen jelzett vmit, gondoltam…

fotó pályázat macska olvas cukitolvas

Új kifutót kaptak az emberszabásúak

2008. május 01. 08:00, mvmv komment

Átadták a Fővárosi Állat- és Növénykertben az emberszabású majmok új kifutóit. Az emberszabásúak tartása komoly hagyományokra tekint vissza Budapesten, hiszen már 1912-ben is éltek csimpánzok, sőt orangutánok az Állatkertben. Ezeket az állatokat akkor a régi Majomházban…

fotó hír állatkert majom gorilla

Nicsak Nicsak!

2008. április 30. 14:30, ge komment

Ő itt Nicsak, Hermelin kedvenc minimenhelyes lakója. Ránézésre labrador-jegesmedve keverék, és elmondása szerint határozottan cuki természetre is. Még saját fóruma is van, bár ő maga ritkán szól hozzá.

fotó kutya

Mi mindent csinál egy juhászkutya hanyattfekve

2008. április 30. 07:23, ge komment

  "Ő egy Lengyel-alföldi juhászkutya lány, így szokott a hátán aludni. A másik képen a pici kölyke birkózik vele, s mint látható a mosolyából, örül a kis energiabombának. A kutyacsalád Mánfán lakik. Üdv.: Hajnalka"

fotó kutya kölyök

Gólyacsalád leshető a webkamerán

2008. április 29. 15:12, ge komment

Dóra írt nekünk és küldte el a következő fotót, amit egy gólyafészket kukkoló webkamera készített. A képre kattintva figyelemmel kísérhetjük az ismerős gólyacsalád frissen kikelt fiókáinak mindennapjait.

hír gólya

Kutya-macska barátság és lakóközösség

2008. április 29. 08:01, ge komment

Lacitól kaptuk ezt a csodás cicakutya fotót. Sajnos se a blökiről se a macsekról nincs semmi plusz információnk, ettől a két barátságos tekintettől viszont teljesen elolvadtunk és hirtelen remény látunk a világbékére is.

fotó kutya cica

Egy rakás kiscica

2008. április 28. 15:10, ge komment

"Mi történik, ha egy cirmos és egy koromfekete macska nagyon szereti egymást? Hát ez. Debreceni gazdákat keresünk" - írta nekünk segélykérő levelét Sixx kolléga. További fotók itt.

fotó cica kölyök

Így alszik egy zsiráf

2008. április 28. 07:55, ge komment

Bársonyos tekintetű Ingridet bemutató posztunkhoz gyalogoscsirke kommentelte ezt a fotót egy alvó kiszsiráfról. A kép innen való, és a prágai állatkertben készült. Mi ma reggelre igencsak elfeküdtük a nyakunkat, pedig az nem is ilyen hosszú, úgyhogy felmerült a kérdés: a…

fotó állatkert zsiráf

süti beállítások módosítása