Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Csincsillabújócska, de csak félig

2008. október 12. 07:52, mvmv komment

Egy Manó nevű csincsilla látható a képen, amelyik azt hiszi, képes bemászni a testméretének felével egyező méretű rejtekhelyre.A képet Líviának köszönjük.

fotó csincsilla

Világbéke sünt minden háztartásba!

2008. október 11. 07:30, mvmv komment

Csak nagyon indokolt és nagyon kivételes esetben teszünk a Cukiság blogra olyan felvételeket, amelyek forrása nem tisztázott. Tipikusan ilyenek a körlevélben érkező cukifotók, amilyen ez a sün is. Ebben az esetben azonban képtelenek voltunk ellenállni, úgyhogy íme a tisztázatlan…

fotó kölyök sün

Macska vs nyomtató

2008. október 10. 07:36, mvmv komment

Mi itt egy online szerkesztőségben különösen kedvelünk mindenfajta cukiságot, ami valamilyen hardverhez köthető. Az alábbi mozgóképen egy tarka macska és egy nyomtató harcát figyelhetik meg a kedves olvasók: A találatot Mikkamakkának köszönjük.

videó macska

Ez a csont különösen finom ma, drágám!

2008. október 09. 07:33, mvmv komment

"Molly most lesz 3 hónapos, még csak 2 hete van nálunk de már sok cuki kép készült róla, a legjobbak itt láthatóak" - írja Klári és Balázs.

fotó kutya kölyök eszik

Hörcsög a keréken

2008. október 08. 14:45, ge komment

A kis tökfej höri máshogy értelmezi a neki szánt játékot, de láthatólag így is jól szórakozik. (Lehet hogy csak nem fér bele?)

videó hörcsög

Szunyókáló szarvast szeretnék szorongatni

2008. október 08. 07:16, mvmv komment

Egy stockholmi skanzenben fotózta Anikó a képen látható kérődzőt, ami legjobb tudomásunk szerint egy rén. Ha valakinek ellenkező információja van a fajt illetően, ossza meg a kommentek között. 

fotó állatkert alszik szarvas

Képrejtvény szőrből

2008. október 07. 15:15, ge komment

"Ha esetleg kvízrovatot szeretnétek indítani, íme egy kép, amely szerintem komoly fejtörést okozhat az olvasóknak. Vajon mi látható a képen?" - tette fel a kérdést házisárkány. A megfejtésért kérjük kattintson! "Nektek elárulom: két lhasa apso (ez egy…

fotó kutya

Miért néz minden szurikáta mindig úgy, mintha megdöbbenne?

2008. október 07. 07:21, mvmv komment

Annyira idétlen tekintettel képesek a kamerába nézni, hogy olykor elmerengünk egy speciális szurikátablog indításán. Ezt a családot ugyanabban a stockholmi skanzenben fotózta nekünk Anikó, aki az alább látható szunyókáló rénnel is megörvendeztetett bennünket. Köszönjük,…

fotó állatkert néz szurikáta

Macskatémájú fotók alatt kávézni

2008. október 06. 14:30, mvmv komment

Macskatémájú fotókiállításra hívta fel a Cukiság blog figyelmét eszpee. A tárlat az Ó utcai Coffee Catben található, a modell a Kispad blogon gyakran emlegetett Denver nevű macska. Nyomás megnézni, éljen a kultúra!

fotó hír macska

Penelope, a huncut görög blöki

2008. október 06. 07:24, ge komment

"Ő itt Penelope, a drága görög kutya. Csodásan elkapott kép erről a nagyon játékos, szeretetre éhes kutyáról. Görögország, Zakynthos, 2008. szeptember" -  írta a cukiságnak zzoci.Meg kell jegyeznünk, hogy Penelope-ról süt a huncutság és a füle sem áll jól, nem…

fotó kutya

süti beállítások módosítása