Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Karácsonykor magyar kutyás videót nézett a világ

2008. december 28. 07:07, mvmv komment

A Youtube legnézettebb videói között, a karácsonyt is magába foglaló heti összesített listán jelenleg a harmadik helyen áll a Népszigeti Kutyaiskola karácsonyi videója. 28.-án reggel hét óráig 1.014.281-en nézték meg a felvételt, amelyen néhány kutya meglepetésből…

videó ünnep kutya hellókarácsony

Egy maréknyi, hájas törpehörcsög

2008. december 27. 07:00, mvmv komment

"Szeretettel küldöm nektek a hathetes Dundimanót, aki a legeslegcukibb dzsungáriai törpehörcsög, ugyanis termetes hájaival csúszkál előre a padlón, miközben elülső mellső lábai eltűnnek" - írja Viki.

fotó hörcsög

Egy kis pöcsös szurikáta

2008. december 26. 07:00, mvmv komment

"Egy kis pöcsös szurikáta "nehéz" napja a Veszprémi állatkertben..." - írta a fotóhoz mellékelve Szilvia, és mi sem tudnánk pontosabb leírását adni az alábbi felvételnek:

fotó állatkert szurikáta

Éhségében rácsot harap

2008. december 25. 06:25, mvmv komment

Ezt a fotót valamiért csak most találtuk meg, pedig még 2007 karácsonyán kaptuk. "Sziasztok! KKÜ, BKÜ, B.U.É.K! Samu kedvenc eledele az élő lisztkuka, ahogy megérzi a kaja osztás idejét, azonnal felpörög és harapdálja a rácsot. Egy ilyen pillanatot sikerült…

fotó hörcsög eszik

Kéttenyérnyi vizslakölykök

2008. december 24. 09:15, ge komment

 "Pár kép néhány cukor kisvizsláról, akik történetesen gazdit is keresnek. Legszívesebben megtartanánk az összeset, de sajna nem lehet" - írta nekünk Mária.

fotó kutya kölyök

A cica farka egy oroszláné

2008. december 23. 10:21, ge komment

Az Indavideón találtunk rá erre a szegény megijesztett cicára. A rém ízléstelen éneklő karácsonyfa szót sem érdemel, ami miatt beraktuk ide, az a cica farka végén a bojt. Nem tudjuk, a frásztól lett ilyen, vagy ez valami fajtatiszta macsek? Olvasóink, help!

videó cica macska hellokarácsony

Szavazzon 2008 karácsonyi cuki állatára!

2008. december 22. 11:04, mvmv komment

Kicsit le vagyunk lombozva, mert azt reméltük, kreatívabb pályázatokkal találkozunk majd, amikor klassz nyereményekért meghirdettük idei karácsonyi pályázatunkat. Ebben az évben kizárólag olyan pályamunkák érkeztek, amelyekben egy mikulás sapka és/vagy renszarvas agancs kap…

fotó nyúl ünnep kutya szavazás

Marcipán, mint török basa

2008. december 22. 07:30, ge komment

Ő itt Marcipán, Gabi munkatársnőjének macskája. Gabi szerint úgy ül, mint egy török basa, de nekünk inkább ő ugrott be róla. 

fotó cica macska

süti beállítások módosítása