Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Rusty felfedezőúton

2010. október 05. 11:34, Hargita Nándor komment

 A kis háromszögfejű macskacicó úgy döntött, hogy ő kinőtte a hálószobánkat, sőt kevés neki a nagyszoba, előszoba, konyha kombó is - tágítaná a teret. Erre persze nem képes, hiszen ő csak egy háromszögfejű kismacska, így aztán folyamatosan kiszökdösik.

Ott tartunk már, hogy nem lehet nyitvahagyni a bejárati ajtót, mert ott terem és kiszökik a teraszra. (Zárójelben, az azért érdekes, hogy teret tágítani nem tud, de teleportálni igen. Tiszta NASA macska.)

darthwalk: Rusty-4


Ennyi látszik belőle ha elindul

Viszont azt is kifigyelte magának, hogy a harmadik óriás (nevezzük öcsémnek) fent lakik a nagy meredek (nevezzük lépcsőnek) tetején és onnan jön le néha, hogy adjon kaját. Mivel ott fent is van egy ételhordó óriás, ezért biztosan étel is van, így nem maradt más hátra mint felmászni hozzá.

Öcsém volt a legjobban meglepve, mikor a jól ismert nyávogás felhangzott odafent. (A macska nyilván teleportált, ezt a lépcsőremászást csak a szkeptikusok kedvéért írom).

Szóval a macsek fejlődik, jó erőben van és hamarosan vihetjük oltatni is, mert 8 hetes lesz (elvileg, jövő héten).

darthwalk: Rusty-3


Háromszögfej ^^

Addig viszont erőnek erejével bent kell tartani, nehogy kiszökjön.

Más fronton is elkezdett változni, már nem igényli a cumizást (annyira), sőt, könnyen lehet hogy nem is kell már többet cumiztatni, a fogai egész méretesek már, eszi a konzervtápot és kezd fogyni a száraz is. Egyedül a vízzel nem tudjuk még hogy mi lesz, a tálkájából nem iszik, a folyóvíz még inkább taszítja.

darthwalk: Rusty


Azért a dédelgetést is nagyon bírja

Kaptunk egy macskás könyvet amiből tanulunk, bár a legnagyobb problémának tűnő fegyelmezésre még nincs tuti tipp, harapni továbbra is harap a kis villámhárító-farkú dacára a sok kokinak amit kiosztunk neki in-place, plusz a lopásgátlóként alkalmazott grabanconragadás-eldobás sem az igazi, de írtatok még jó pár tippet az előző poszthoz, megyünk szépen sorba.

rusty

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása