Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Vadnyusziinvázió - Kaliforniában

2007. február 01. 09:21, nak komment

Robitól kaptuk a következő, ellenállhatatlanul cuki képeket. A kisnyulakat egy építkezés földmunkái közben találták, pár hónap után - miután felnőttek és megerősödtek - szabadon engedék őket.

Kattintás után további képek!

A környék - Los Angelestől keletre, a szárazföld belsejében fekvő rész - sivatagos-félsivatagos. Tavasszal, amikor kicsit kizöldül minden, sok-sok ezer ilyen nyúl lepi el a környéket.

Sajnos "fogyóeszközök", mert nagyon megcsappan a számuk a ragadozók és az emberi tevékenység miatt, írta Robi levelében.

Kamaszodó nyúl zoknival.

Desktop bunny.

"A szabadban készült képek is hasonló nyulakat mutatnak, amint a dombokról lejönnek a közeli parkokba, és jót falatoznak a fűből." A felső kép sötétedés előtt készült, az alsó sötétben, a sok kis vilagító pontocska mutatja, mennyien is vannak.

Hírérzékeny füles.

Mi se tudtuk.

fotó nyúl kalifornia fotósorozat

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása