Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Mindjárt itt a disznó éve!

2007. február 05. 13:04, mvmv komment

A kínai újév 2007-ben február 18-án kezdődik, akkor lép a világ a disznóba. A kínaiak holdújéve a világ egynegyedének az év legnagyobb ünnepe, dátuma évről évre változik, kezdetét bonyolult számításokkal határozzák meg. Az esetek többségére igaz, hogy a kínai újév az európai naptár február 4-éjéhez legközelebb eső újhold napján van és mindig január 21. és február 21. közé esik. 2006-ban a Holdújév január 29-re esett, 2007-ben február 18-ra fog.



Az ezotéria nem túl cuki, de azt állítja, a Disznó jegyében születettek szerencsések, következetesek, van pénzük, céltudatosak, viszont szeretnek mindenen rágódni. Ja, és a Disznó-nő kíváló anya.

2005-ben kakas, 2006-ban kutya volt, idén a disznó, jövőre a patkány, aztán pedig az ökör éve lesz.

kína hír disznó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása