Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Elmélyülten fogyasztó mókus

2007. február 08. 07:40, mvmv komment

Hombre nevű olvasónk öccse, Didu fotózta Notthingamban a dióval küzdő rágcsálót.

Megrázó leveléből az is kiderül, van egy hely, ahonnan valahová máshova költöztek a mókusok. "Volt egy hasonlóan barátságos mókusokkal teli park a hozzánk jóval közelebbi Szlovéniában, az ásványvízéről híres Radenciben is. Kölyökkoromban többször is megálltunk mókust etetni/simizni, úton Maribor felé avagy vissza. Tavaly viszont sajnálattal vettem tudomásul, hogy már csak a környéken kihelyezett táblákon lehet mókust látni" - írja.

fotó mókus

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása