Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Tragikus cukihalál

2007. február 08. 16:20, mvmv komment

Vagy az MTI-nek bizarr a humora, vagy a valaha volt legszörnyebb hírt adta ki csütörtökön 15.27-kor. Változtatás nélkül közöljük a szöveget.

"Három felvonásos dráma egy svéd állatkertben

A vizsgálat végett elkábított zsiráf előbb ráesett az állatkert igazgatójára, súlyosan megsebesítve a direktort, majd elpusztult a svédországi Kolmarden zoo-ban. A baj ott kezdődött, hogy a Mans nevű hosszúnyakúnál felmerült a tuberkulózis gyanúja, ezért el akarták vinni vizsgálatra, ahhoz viszont előbb el kellett kábítani. Ez utóbbi művelet talán túl jól sikerült, a zsiráf ugyanis a jelen lévő segéderők minden erőfeszítése ellenére elvágódott, és súlyos zúzódásos sérüléseket okozott Lennart Sundennek, a szafarai park vezetőjének, úgyhogy kórházba kellett vinni. A mentő talán még oda sem ért a klinikára, amikor egyértelművé vált, hogy az elkábított zsiráf kimúlt. Most már helyben is megvizsgálhatták Mansot, és akkor jött a harmadik csapás: kiderült, hogy az állatnak nem volt tuberkulózisa."

hír zsiráf

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása