Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Állatvédő aktivisták akarják a berlini jegesmedvekölyök halálát

2007. március 20. 16:39, mvmv komment

Az állatvédők azért akarják Knut, a Berlini Állatkert sztárjának halálát, mert a kölyök túlságosan függ az emberektől, írja a Spiegel. Knut akkor vált Németország-szerte híressé, amikor anyja visszautasította és nem volt hajlandó gondozni. Azóta állatkerti dolgozók nevelik és cumisüvegből táplálják. A Foundation for Bears (Alapítvány a medvékért) állatvédő csoport aktivistái ezen háborodtak fel, szerintük a domesztikáció természetellenes és meggátolja az állatot abban, hogy később más jegesmedvékkel alakítson ki kapcsolatot.

Andre Schuele, a Berlini Állatkert sajtóreferense szerint abszurd az állatvédők felvetése. “A jegesmedvék vadon is egyedül élnek. Semmilyen logikus indokot nem látok arra, miért kellene megölni. A jegesmedvéket ráadásul a kihalás veszélye fenyegeti, így nevelésével más állatkertekkel együttműködve a jövőbeni pároztatás esélye is lehetséges” – fogalmazott.

hír jegesmedve

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása