Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Halálos fenyegetést kapott a világsztár jegesmedvebocs

2007. április 19. 23:42, nak komment

Utolérte a sztárok sorsa Knutot, a berlini állatkert világhírű jegesmedvekölykét. Szerdán megkapta első gyűlölködő levelét, derül ki a The Sun híréből. A berlini állatkert április 18-án egy faxot kapott, amiben annyi állt: "Knut halott. Csütörtök délben."

Az állatkert illetékesei azonnal értesítették a rendőrséget, a hatóság emberi pedig tüzetesen megvizsgálták Knut kifutóját és lakhelyét. A rendőrség végül nem vette komolyan a fenyegetést, Michael Maass rendőrségi szóvivő cáfolta azokat a híreszteléseket is, hogy rendőri védelem alá helyezték volna a kis medvét.

Az állatkert szóvivője annyit közölt az incidenssel kapcsolatban, hogy az állatkert biztonsági szolgálata folyamatosan szemmel tartja a kis állatkerti celebet, és a fenyegető fax miatt nem fogják korlátozni Knut napirendjét, továbbra is kétszer jelenik majd meg minden nap kifutójában, így az állatkertet miatta felkereső több ezer ember nem fog csalódottan távozni.

fotó állatkert jegesmedve

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása