Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

A tószegi autósok réme

2007. június 27. 17:52, nak komment

Ismerkedjenek meg Gézával:

Tószegen a helybéliek egészen bensőséges viszonyba kerültek az egyik költöző madárral, olyannyira, hogy már el is keresztelték. A település egyik gólyája ugyanis különös viselkedéssel hívta fel magára a figyelmet. Géza előszeretettel támad rá az utcán parkoló autókra, körbejárja, majd rászáll a kiszemelt járműre, és hosszú csőrével megpróbál bele-bele csípni a karosszériába. A feltételezések szerint a madár a tükörképét látja a fényezett karosszérián, és azt püföli. Hogy a mókásnak tűnő viselkedés okoz-e károkat az utcán hagyott autókban, egyelőre nem ismeretes. (Fotó: Mészáros János)

fotó hír gólya

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása