Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

A Staffordshire Bull Terrier védelmében

2007. június 29. 09:35, nak komment

Érdemes elolvasni az alábbi videóhoz írt "nyílt levelet".

Röviden összefoglalva a videó és a nyílt levél üzenete: a médiában tapasztalható "lejárató kampány" csak a bulváros hatásvadászatra épít és felelőtlenül vagy éppen tendenciózusan összekeverik a kutyatámadásos hírekben a Staffordshire Bull Terriert, az Amerikai Staffordshire Terrierrel vagy a pitbullal, vagy ezek különféle keverék fajtáival. A videó készítői arra szeretnék felhívni a figyelmet, hogy sosem a kutya a felelős az esetleges agresszív viselkedésért, hanem a kutyát rosszul nevelő és tartó ember - a hírekben gyakran negatív szerepben feltüntetett SBT pedig a világ legaranyosabb, leginkább szerethető kutyafajtája.

A videóra lilimiffy hívta fel a figyelmünket, ezúton is köszönjük.

videó kutya hír

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása