Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Képaláírás kerestetik

2007. július 20. 08:30, ge komment

Ő Micúrok Micúrja, a brit rövidszőrű cicalány. A képet gazdája, Zsófi küldte, aki szerint az ő cukija mindenhogy tud nézni: csodálkozva, kétségbeesetten, szemrehányóan, kérdően és beképzelten is. A lenti fotón viszont olyan beszédes macska-arckifejezés láthatunk, ami arra késztetett hogy találgatásokba kezdjünk: mire is gondolhatott a kép készültekor Micúr.

Megkérjük kedves olvasóinkat, hogy segítsenek nekünk kitalálni, mit is szeretne mondani nekünk a cukiblog mai kedvenc macskája.
 

Itt pedig a teljes kép, testhelyzettel. Hátha segít.

fotó játék cica

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása