Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Filmszemlén a Vidrasors

2008. január 19. 14:51, nak komment

Nemrég arról számolhattunk be, hogy elkészült és közönség elé került a Vidrasors című természetfilm, Török Zoltán alkotása, Vikiről az elárvult vidrakölyökről. Nos, újabb örömteli fejleményről van szerencsénk hírt adni: a filmet beválogatták a Filmszemle versenyprogramjába, ismeretterjesztő kategóriában!

Ha valakit érdekel a történet (és kit nem?) az következő időpontokban nézheti meg a filmet nagy vásznon: január 30. szerda, 12:00 és január 31. csütörtök, 20:15. A filmet a Mammut multiplexének 4. termében vetítik.

hír vidra viki a vidra

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása