Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Döglik a füvön a gacsos lábú ló

2008. április 14. 07:53, mvmv komment



"Újabb vidéki látogatásom során kedves állattartó ismerősöknél volt szerencsém ezt a cuki pacit közelebbről is megcsodálni, meg persze jól megdögönyözni. A kiscsikó Carmen névre hallgat, még elég bizonytalan X lábakon áll, pár hetesen bátortalan és félős. Azért a tavaszi napsütésben szívesen döglik a füvön, a csillogó fényképezőgép meg a mellékelt képeken látható módon igencsak felkeltette érdeklődését" - írja Anikó, akinek legutóbbi, kisbárányokat ábrázoló fotója komoly vitát indított a Cukiság vegetáriánus és nem vegetáriánus olvasói között. Anikó erre is kitért:

"Jelentem, a múltkori fényképes élménybeszámoló alanyai, a húsvéti báránykák elutaztak Olaszországba és valóban a tányéron végeztek, mert ezért születtek. Mellesleg én se eszem húst…" - fogalmazott levelében.

fotó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása