Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Nanuk cukiságot olvas - PÁLYÁZAT!

2008. április 18. 07:00, ge komment

Emese és Csaba fényképe végképp meggyőzött minket arról, hogy jó ötlet legújabb pályázat-tervünk. És mivel tudjuk azt is, hogy olvasóink minden vágya cukiság pólóhoz jutni, ezennel kihirdetjük cuki cukiságolvasó versenyünket!

A dolog egyszerű: április 30-áig küldje be nekünk kedvence képét, amint épp a cukiságot olvassa. Hó végén olvasóink szavazatai alapján hirdetjük ki a győztest, akinek gazdija a megszokott csodás pólóval lesz gazdagabb.

És akkor most lássuk első versenyzőnket, Nanukot, aki ugyan elaludt olvasás közben, de rá nem tudunk haragudni, mert olyan kis pici.

geszter: nanuk cukisag 02
"Ő Nanuk, 10 napos, és miután elolvasta az összes cikket a Cukiságon, elaludt. Van fogalmatok, milyen nehéz volt ezt a szöveget így beírnunk?"

fotó kutya pályázat

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása