Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Jajdeédes és Sziréna különös barátsága

2008. április 21. 07:14, ge komment

geszter: jajdeedes2
"A két cicánkról küldök fotókat.  Szirénát (a csíkosat) a férjem találta pici korában - a macska volt kicsi, nem a pasi - két falu között, az úttesten gyalogolva. A hazaúton, az autóban kiérdemelte a nevét. A kicsit, Jajdeédest ajándékba kaptuk pár hónapja" - kezdte levelét Dorka.

Megdöbbentő részletek hajtás után!

geszter: jajdeedes
 
"Igaz barátság az övék, talán több is, hiszen Sziréna rögtön örökbefogadta Jajdét. Együtt alszanak, játszanak, esznek, mosdatják egymást, sőt, Sziri szoptatja is a kicsit."
 
geszter: jajdeedes3 
"Ilyenkor zeng a ház a dorombolástól, és hamarosan belealszanak mindketten. Ja, hogy a lényeget nem írtam? Mindkét macska fiú...."

fotó cica kölyök szoptat

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása