Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Ilyen a kölyökcsiga ház nélkül

2008. július 10. 07:49, ge komment

geszter: csigusz1
 
"Nemrég születtek kiscsigáim, amik szerintem rendkívül cukik. Csatolok pár képet. Ha tetszik az ötlet, akkor nagyon szívesen írok róluk bővebben is (azzal a hátsó szándékkal, hogy minél többet elajándékozhassak belőlük). Most még nincs házuk, de lehet, hogy házzal együtt (még kb 1-2 hónap) nagyobb sikert érnének el…" -  írta nekünk Nóra és mi csak bíztatni tudjuk olvasóinkat, kérdezzenek, gondolkozzanak és tartsanak csigát, mert az cuki!

geszter: csigusz3

fotó csiga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása