Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

A hat legcukibb állat, ami képes megölni egy embert

2008. július 22. 07:23, mvmv komment

Utyuliputyuli, cukimuki, nyáúvaú, de azért képes Önt is megölni. Mi az?

1. Víziló

Már önmagában az is elég, hogy a víziló rohadt nagy és szereti, ha nem háborgatják életterét. A Craced.com információi szerint a víziló Afrikában minden más állatnál több embert öl meg egy évben.


2. Kacsacsőrű emlős

Egyszerűen mérgező. A hím példányok hátsó lábánál található sarkantyúszerű kinövésből egy harc során olyan mennyiségű mérget képes lövellni, amivel képes hónapokra súlyos fájdalmakkal kórházba száműzni egy embert.


 

3. Dingó

A dingó a ragadozók rendjébe, a kutyafélék családjába tartozó farkas alfajú állat. Feltehetően a házikutyából visszavadult fajta, mely a kutatók feltételezése szerint valamikor az emberek révén érkezett e földrészre, évezredek óta vadon él Ausztrália területén, de előfordul Délkelet-Ázsiában is. Kifejezetten nem szereti az embert. A dingó veszélyes és ami még rosszabb, kiszámíthatatlan. Ha rákeres a Google-ban a dingo kifejezésre, látni fogja, hogy a találatok az alábbi mintázatba rendeződnek: ne tartson dingót otthon, ne játszon egy dingóval sem, ne hagyja a gyerekét, hogy dingóval játszon.

4. Csimpánz

A csimpánz harap. Először csak vicsorít, de ha úgy látja, hogy az ember nem tartja tiszteletben életterét, akkor erős állkapcsát, méretes fogait, valamint hosszú és meglepően erős karjait is beveti. Közben pedig szól a csimpánzhaveroknak, akik örömmel sietnek a segítségére.

5. Hattyú

Erős csőrével simán leszedi a bőrt és a húst is a csontunkról. Igen, a hattyú agresszív, de nagyon. Támadáskor egyetlen lehetőségünk adódhat: megragadjuk az állatot a nyakánál és csőrét a lehető legtávolabb tartjuk magunktól.


geszter: hatty

 

6. Palackorrú delfin

Örömmel támadja meg az úszókat, illetve szívesen gyilkol le kisebb méretű fajtársakat, gyakran delfinkölyköket, sőt, később tetemükkel hosszan játszadozik.

 

(illusztráció: korábbi Cukiság posztokból, forrás: Craced.com)

fotó videó majom víziló hattyú delfin kacsacsőrű emlős dingó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása