Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Segítsünk a süniket befogadó olvasónak!

2008. augusztus 04. 18:51, ge komment

Az alábbi komment született Jocóról szóló posztunkhoz, de hátha elkerüli a sünbarátok figyelmét, ezért inkább külön kiemeltük. Aki tud, segítsen.

SOS SEGÍTSÉGET KÉREK!

2 napja fogadtunk be négy kicsi kb. 10 napos sünt, azt hiszem ma hozok kecsketejet. Bár mi hígitva adtuk a tehéntejet, elfogadták. Sajnos, gonosz emberek a réten szétdúlták a fészküket. Nagyon aranyosak, esznek... Most még. Próbáljuk őket szemcseppentővel etetni, nem tudom mi a mennyiség, bár egy idő után elfordítják a fejüket. A kezemben aludt el a legkisebb. Nagyon aranyosak. Tudom védett állatok. Nem tudom, mi lesz velük. Ha tudsz tanáccsal segíteni, megköszönöm.

sün közérdek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása