Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Jenny örökbefogadott cicája nevet keres

2008. szeptember 14. 11:30, ge komment

geszter: cicmic2

 "Hello Cukiság! 3 napja költözött be hozzánk ez a mini macsek, Jenny kutyánk pedig egyből örökbefogadta, így lett egy saját cicája" - kezdte a nagy barátság történetét Dittke. 

geszter: cicmic3

"Miután abszolút kezdők vagyunk cicatartásból, így a neten kellett utánaolvasnom dolgoknak, és a tejfog számlálást követően már azt is tudom, hogy nagyjából 8 hetesnek kell lennie a kis kandúrnak."

geszter: cicmic

 "Enni mindent eszik, kivéve a direkt neki vásárolt cicatápot, és természetesen a nála sokkal óriásibb kutya kajája a kedvenc. A kutyának meg ő, amiből kifolyólag folyton nyálas. Ha megunta a sok szeretetet, felmenekül egy fára vagy más elérhetetlen helyre, de sokszor dierkt ő törleszkedik Jenny-hez, és dorombol neki órákon át.

Ja, a macseknak még nincs neve, javaslatokat szívesen várok. Zöld szemű sötét fiúcska, aki tudja mit akar. A képeket róluk itt találjátok. Remélem tetszenek, és kiteszitek, biztos büszkén néznék magukat."

fotó kutya cica macska kölyök

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása