Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Hosszúbajszú Don Juan

2008. június 20. 08:13, ge komment

"Szilveszter már gyakorlott modell. A környék Don Juan-ja vált az egykor béna (két hátsó lábát nem tudta mozgatni), talált kiscicából" - írta a cukiságnak Andrea. 

fotó cica

Elviselhetetlen cukiság

2008. június 19. 07:40, ge komment

Márti szerint ezen a képen Bence cica épp "elviselhetetlen cukiságát" mutogatja. Reméljük olvasóink azért csak megbirkóznak vele valahogy. 

fotó cica

Berbermajmok életét menti a budapesti állatkert

2008. június 18. 15:39, mvmv komment

Tizenhárom berbermajmot fogadott be a Fővárosi Állat- és Növénykert. Többségüket éveken át magánszemélyek tartották illegálisan, méltatlan körülmények között, másokat egyszerűen csak találtak: egy Párizs közeli erdőben vagy Brüsszel egyik parkjában. Az elkobzás,…

hír állatkert majom

Lessen be az oroszlán barlangjába!

2008. június 18. 07:29, ge komment

A gólyafigyelő webkamerákat már megszoktuk és kétségkívül cuki egy fióka is, de most már lássunk végre valami szőröset.A norvégiai Kristiansand Dyrepark-ban lakó oroszláncsaládot kukkoló kamerára Marianna hívta föl a figyelmünket, köszönjük neki. A poszt megírásának…

állatkert oroszlán kölyök

Egy doboznyi birkózó kiscica

2008. június 17. 15:20, ge komment

videó cica kölyök

Szőrképrejtvény

2008. június 17. 07:48, ge komment

Gabitól kaptunk sok szép fotót Maci nevű kedvencéről. De vajon kicsoda Maci, hol van és mit csinál? Megfejtés kattintás után. "Házunk őrzője behajtogatta magát az íróasztal alá, ahogy minden este szokta, egy hosszú, fárasztó, munkás nap után. Ilyenkor nem is tudja hogy a…

fotó

A hála jelei: 3 fekete, 1 barna

2008. június 16. 15:56, ge komment

"A csöppségek mamája teljesen talált kutya, szüleim ajtaja előtt táborozott le. Ők megszánták, aztán megszerették a kis bestiát, aki "hálából" az éjszaka folyamán néggyel növelte a világ cukiságainak számát" - írta nekünk W.

fotó kutya kölyök

Camille - Cats And Dogs

2008. június 16. 07:10, ge komment

Hétfő reggelre egy zenés, cica-kutyás videóval szeretnénk kedveskedni olvasóinknak. Aki énekel: Camille, de a cukikról sajnos többet nem tudunk. Az az asztalon heverészés viszont tökéletes.

videó kutya cica

süti beállítások módosítása