Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Berbermajmok életét menti a budapesti állatkert

2008. június 18. 15:39, mvmv komment

Tizenhárom berbermajmot fogadott be a Fővárosi Állat- és Növénykert. Többségüket éveken át magánszemélyek tartották illegálisan, méltatlan körülmények között, másokat egyszerűen csak találtak: egy Párizs közeli erdőben vagy Brüsszel egyik parkjában. Az elkobzás, lefoglalás, illetve befogás után a majmok az AAP alapítványhoz kerülnek, ám ez a szervezet sem tudja felvállalni, hogy minden hozzájuk kerülő mentett majomról hosszú távon gondoskodjon. Olyan állatkertet kerestek tehát, ahol megfelelő körülményeket tudnak biztosítani az állatok számára.

A tizenhárom berbermajom egyelőre a nemrégiben felújított Nagyszikla egyik belső állattartó terébe került, ahonnan alkalmanként a szikla oldalában lévő kifutóra is kiengedik őket. Emiatt tehát a közönség csak ritkán láthatja az állatokat, írja az állatkert közleménye.

hír állatkert majom

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása