Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Labrapudlit vagy portugál vízikutyát kapjanak az Obama-lányok?

2009. január 13. 13:28, mvmv komment

Valójában persze semmilyen hatása nem lehet a dolgok folyására, de azért arra kérjük, szavazzon, és mi megígérjük, az eredményt egy javaslat kíséretében el fogjuk küldeni a Fehér Ház sajtóosztályára.

A Magyar Távirati Iroda híréből arról értesültünk, a képeken látható két kutyafajta verseng az Obama-család kegyeiért. Barack Obama, leendő amerikai elnök közölte, hogy két lánya labrapudli keveréket vagy portugál vízikutyát kap a Fehér Házba. Az Egyesült Államok lélegzetvisszafojtva figyeli, vajon milyen kutyát választ az ország első famíliája. Barack Obama már az elnökválasztás estjén megígérte kislányainak, a 10 éves Maliának és a 7 éves Sashának, hogy vesznek nekik egy négylábút, ha beköltöznek az elnöki rezidenciába.

Ezek itt portugál vízikutyák
 

A Bush-család két legendás fekete ebe, Barney és Miss Beasley, mindketten skót terrierek, hamarosan Bushék új texasi házának kertjében fognak szaladgálni a Fehér Ház parkja helyett. Az Egyesült Államok új első ebének kiléte még nem ismert, Obama korábban csak annyit közölt, hogy Malia allergiája miatt úgynevezett hipoallergén kutyát keresnek, amelyet örökbe szeretnének fogadni egy állatmenhelyről.

Itt láthatóak a labrapudlik

 

"Nehezebb (kutyát) választani, mint kereskedelmi minisztert" - mondta mosolyogva Obama az ABC televíziónak adott interjúban (a korábban kiválasztott Bill Richardson új-mexikói kormányzó visszalépett a miniszteri jelöléstől). A majdani elnök tájékoztatása szerint úgy tűnik, a család leszűkítette a választást két közepes nagyságú kutyára: vagy egy labrapudlit (a labrador retriever és uszkár keverékét) vagy egy portugál vízikutyát fognak keresni.

A Közel-Keletről származó portugál vízikutyát a nyugat-európai országban halászkutyaként, vízi futárként használják évszázadok óta. Intelligens, éber házőrző. Az 1980-as években keresztezéssel született labrapudli vadászkutya, különösen barátkozó természetű, könnyen kiképezhető. Előbbi nagy figyelmet, sok foglalkozást igényel, utóbbi viszont napi fél órás sétával beéri.

Ezek is portugál vízikutyák
 

 

Ezek viszont labrapudlik

 

Mindkét fajta hipoallergén besorolású, nem hullajtja szőrét és tekintélyes demokrata támogatókat tudhat maga mögött. Ted Kennedy szenátor két portugál víziebe, Sunny és Splash gyakran megfordul a Capitolium folyosóin, Joe Biden leendő alelnököt pedig Brother nevű labrador-pudli keverékével látni sokszor.

fotó kutya hír szavazás

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása