Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Sok kupac komondor

2009. március 30. 07:18, ge komment

Munkám során gyakran találkozom emberekkel blogokkal. Így találtam rá a Pengyomhegyi blog új posztjára is, ami a Baliházi Komondor kennelt mutatja be, és hát azonnal elolvadtam. Ugyan nem vagyok a fajtatisztaság kifejezett híve (és itt egy újabb posztot mutatnék, a Peta kisfilmje az Addicton témába vág), a kuyákat eredet, szín, fazon és forma függetlenül szeretem, de ezek a komondorok és a tenyésztők szeretete teljesen meggyőzött.

Mert tessék, ilyen egy komondor kölök:

"Hogyan jut el az ember egy rakat kis komondorig? Nos,az út rögös, mivel - mint általában az élet minden területén - itt is maga az élet a forgatókönyvíró. Persze, semmi gond, ha a "váratlan" helyzetekre is van tervünk. Lássunk egy kis tenyésztési "filozófiát" a valóság talaján tárgyiasulva" - írta a blog írója, további részletek itt és még millió olvasztó fotó itt.

(Személyes kedvencem pedig ez az anyai vigyor.)

 

fotó kutya kölyök

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (4,8/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása