Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Szőrgombóc jellegű az Obama család új kutyája

2009. április 14. 11:19, mvmv komment

000T TRWas2281489

Bár a Cukiság olvasói a labrapudlira szavaztak, az Obama-házaspár végül portugál vízikutyát ajándékozott lányainak.

A hat hónapos Bo nevű kutya kedden érkezett a Fehér Házba. Az Obama család eredetileg menhelyi kutyát szeretett volna, de végülis elfogadták Bót, a család massachusettsi demokrata barátja, Edward Kennedy ajándékát. "Bár menhelyi kutyák között keresgéltek először, de a Kennedy család ajándékként felajánlotta a kutyát a lányoknak, és tökéletes választásnak tűnt Malia egészségügyi problémáit illetően is" - mondta az AP hírügynökségnek Katie McCormick Lelyveld, Michelle Obama szóvivője.

Malia Obamának kutyaallergiája van, ezért egy darabig hipoallergén állatban reménykedett a család. Miután egy immunológus kifejtette, olyan kutya sajnos nem létezik, két fajtára: pudlira és terrierre szűkítették vágyaikat. Arról nincs részletesebb információnk, hogy a Bo-féle portugál vízikutya miért alkalmasabb kutyaallergia esetén, mint bármilyen más fajta.

Az állatvédők kifejezték ellenérzésüket, úgy vélik, ha az elnök megmarad eredeti ötleténél, javította volna a menhelyi kutyák helyzetét. Az Obama család bejelentette, a Humane Society nevű állatvédő szervezetnek adakozik Bo miatt. Ön szerint rosszul tette az Obama család, hogy Bo-t vették magukhoz egy menhelyi kutya helyett?

000T TRWas2279453

fotó kutya hír

Cukifaktor: (4/5)
Szerintetek: (4,6/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása