Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

A blöki, aki nem tudott sétálni

2009. április 24. 08:57, ge komment

geszter: benőke1

"A képen Benőke látható, aki a pécsi Misina menhely lakója. Én hetente többször látogatom, mert teljesen beleszerettem" - írta Ildikó. "20 cm hosszú, 8 cm magas. Arany szívem olyan picike, hogy a rácson fel kellet másznia, hogy észrevegyük (persze úgy is észrevettük volna)."
geszter: benőke4
"Elvittük sétálni, de nem tudta, hogy kell mennie és össze-vissza futkározott! Kivittünk egy öregebb kutyát is és akkor elkezdte utánozni, futott folyamatosan a nagy után, amikor az wc-t, akkor ő neki is kellett, ha az megállt ő is megállt."
geszter: benőke2
"Gazdit keresek neki, de hogy mindenki megnyugodjon most sincs rossz dolga!"
geszter: benőke3

fotó kutya kölyök

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (4,9/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása