Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Megmenekültek a vombatárvák

2009. június 09. 09:43, mvmv komment

bp wombats bpa3383 01

Carina és Riley nem testvérek, de mindkettejük anyja közlekedési balesetben hunyt el. Az ausztráliai Warrandyte tájvédelmi körzet vombatszakértője, Linda Sauvarin fogadta be a csupasz kölyköket.

Carina most 273 gramm, Riley pedig 290, de néhány éven belül elérik a 20-35 kilós súlyt. Sauvarin becslése szerint a vombatkölyök most körülbelül három hónaposak. Naponta hatszor esznek, napjuk nagy részét egy gyapjú erszényben töltik, amely megóvja őket addig, amíg nem nő ki elég szőrük. Körülbelül kétéves korukig maradnak Sauvarinnal, azután szabadon engedik őket.

fotó hír kölyök vombat

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (4,5/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása