Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Önportréba pofátlankodott egy mókus

2009. augusztus 12. 07:37, mvmv komment

Melissa Brandts egyáltalán nem akart mókust fényképezni, ő csak a pasijával közös képet szeretett volna a kanadai Banff nemzeti parkban. Beállította önkioldóval a Minnewanka tó partján a fényképezőgépét, a mókus pedig két lábra ágaskodva belepofátlankodott a képbe. A pár napokig röhögött a fotón, majd beküldte a National Geographicnak, ahol a napi képek rovatban augusztus hetedikén a véletlen mókusos fotó meg is jelent.

Squirrel

UPDATE: felmerült, hogy az illető mókus valójában mormota. Mókusinformációnkat a fotó készítőjének megállapítására alapoztuk, aki a NatGeo-nak azt írta, mókusról van szó: "August 7, 2009 My husband and I were exploring Lake Minnewanka in Banff National Park, Canada, when we stopped for a timed picture of the two of us. We had our camera set up on some rocks and were getting ready to take the picture when this curious little ground squirrel appeared, became intrigued with the sound of the focusing camera and popped right into our shot! A once in a lifetime moment! We were laughing about this little guy for days!"

hír mókus

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (4,8/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása