Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Alvó és/vagy téli állat: furcsa pózokban kómázik a cica

2009. december 15. 10:30, ge komment

geszter: cirmos1

"Mellékelten küldöm Cirmoskirálylány téli kómázásáról készült képeimet. Cirmi néhány hete vette fel a háton fekvő alvós pózt. A kacsintós képen pedig látszik, hogy a királylányok is tudnak virgonckodni. Cuki?" - tette föl a költői kérdést János.

geszter: cirmos2

Pályázati kiírás:

A nyeremény a Forma dizájnbolt ajándékutalványa lesz. Az első helyezett 25 ezer, a második helyezett 15 ezer, a harmadik helyezett 10 ezer forintot vásárolhat le a Forma fantasztikus webshopjában vagy Ferenciek téri üzletében. A nyerteseket azok közül választjuk majd, akik az "Cuki állat és tél" vagy "Alvó cuki állat" témakörben a legeslegcukibb és legeslegkreatívabb fotókat küldik el nekünk december 20. éjfélig. Az addig érkező pályaműveket is megmutatjuk, ugyanis közönségdíj is lesz, méghozzá egy 10 ezer forintos Forma utalvány.

geszter: cirmos3

fotó karacsonyipalyazat2009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása