Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Egészen kicsi, narancsvörös újszülöttmacska

2010. január 06. 06:59, mvmv komment

"A képeken látható cicák egyik barátnőmnél születtek, talán 2 évvel ezelőtt, szóval azóta már szép nagyok lehetnek... Épp náluk voltam, amikor a szülés zajlott, nem mindig volt épp felemelő látvány, de a végeredmény azt hiszem magáért beszél! A képek sajnos nem olyan jó minőségűek, mint szeretném, mert elég félhomály volt, és nem mertem vakuzni, nehogy felzaklassam őket... Küldök egy későbbi képet is, amin már egészen macskaformájúak" - írta Dominika. A fotók valóban nem teljesen élesek, de annyira cukik, hogy muszáj kivételt tennünk, köszönjük!

fotó cica kölyök

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (4,6/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása