Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Manci és Babi története

2011. február 12. 08:37, házisárkány komment

"Kedves Cukiságék!

Két menhelyi jószággal nőtt az egy háztartásban eltartottak száma: Mancival és Babi nénivel, a márványszemű anya-lánya párossal. Egy belvíz sújtotta házból menekítették ki őket az állatmentők, régi gazdájuk – aki otthona elhagyására kényszerült, és nem vihette őket magával – azóta is siratja őket. Nem csoda, mert két ilyen jólnevelt macska nincs több a világon. Éjjel alszanak, nappal dorombolnak vagy csendes hatalmi harcot vívnak, jelenleg tizenöt semmi Mancinak, szerva Babinál. Sajnos a megpróbáltatások nem múltak el nyom nélkül, ugyanis Babi néni foltokban hullatja a szőrét, Manci pedig nehezen húzza vissza a karmát, ezért a héten jelenésünk van az orvosnál. Babi nénit megpróbáltuk kikúrálni egy speciális parazitaölő fürdővel, ennek eredményét képben mondom el (tolmácsolom a főszereplőt: Azért, mert megmentettetek, nem kéne mindenhatónak képzelni magatokat).

 

Mancit pedig mozgóképen szeretném bemutatni, amelyen látható, hogy a macska nyilvánvalóan farokvezérelt (speciális hangszenzorral van ellátva).
 

Fogyasszátok szeretettel: a büszke gazdák (Flóra és Roland)"
 

Köszönjük! Forrás: indavideo

fotó videó macska

Cukifaktor: (4/5)
Szerintetek: (4,2/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása