Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Sharapova, a bibliofil nyuszi

2011. február 17. 08:06, házisárkány komment

"Sziasztok!

Sharapova nyuszi másfél éve van velünk. Azóta kénytelenek voltunk átalakítani a könyvespolcot, a könyvek idővel egyre feljebb és feljebb kerültek, és egyre több lett az üres polc. Nyuszi ugyanis imádja a könyveket – persze, a maga módján. Bár az is lehet, hogy csak helyet akart csinálni magának… Remélem, tetszeni fog nektek is! Mi képtelenek vagyunk neki ellenállni" – írta nekünk Tünde.

 Köszönjük! Az aggodalom felesleges volt, a mi szívünk sincs kőből, nem vagyunk képesek ellenállni egy plüssből készült könyvtámasznak! :-)

fotó nyúl alszik

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (4,5/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása