Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Szeráf, a háton fetrengés világbajnoka

2011. február 24. 14:00, házisárkány komment

"Sziasztok!

Engedjétek meg, hogy bemutassam házunk urát, Szeráfot, alias Bubut, aki tízéves vágyódásom eredményeképpen költözött otthonunkba. Őkelme most hét hónapos, vörös-ezüst makréla cirmos Maine coon kandúr. Fő tartózkodási helye a fürdőszoba, a mosdókagylóban vagy a kádban alszik, és természetesen csak a csapból hajlandó inni. Napi elfoglaltságai közé tartozik a kajás zacsi kilyukasztása, mígnem alulról is ki tudja belőle piszkálni a falatokat, illetve rosszul mondom, mert ezt szigorúan éjjel csinálja. :D Reggel hangos miákolással, három mm-ről arcba nézéssel és puszival ébreszt. Igazi kis minden lében kanál, mindig  ott van és segít, legyen szó akár gyöngyfűzésről, akár főzésről. :) Az átlagos macskajátékokat ignorálja, a felét már elhordták a barátaink a saját, illetve az ő macskáik szórakoztatására, számára a legjobb játék egy szem pattogatott kukorica, leejtett cigisdoboz, pénz az asztalon. A tollas botért viszont meg van veszve, mint minden macska, élete elsőjét kb. egy óra alatt szedte szét egyetlen ezüst fityegőre, de még így is ugyanolyan érdekesnek találta napokig. :D Ja, és ő a hátonfetrengés nem hivatalos világbajnoka is. :) Remélem, elnyeri tetszéseteket, és megkezdheti a világhírnév felé való menetelést a Cukiságon. :)

Üdv: hana"
 

Köszönjük! Nagyon, de nagyon elnyerte a teszésünket!

fotó cica kölyök alszik

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (4,4/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása