Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Benő, a 8 és fél éves SBT

2011. április 27. 13:56, erykah komment

 

"Január 18-tól a családunk tagja Benő, akire állatotthonban találtunk és pillanatok alatt kialakult az összhang hármunk között (a párom, Benő és jómagam). 
Benő az első SBT az életünkben és korábban csak hallottuk, hogy milyen hangokkal "operálnak" a staffiek - hát most már tapasztaljuk is. :-) A lakásban általában hortyog vagy bőrropit "pusztít", esetleg némán könyörög, hogy legyen vége a fürdetésnek (fotó) :-), a kutyafuttatón imád hemperegni és a "szerelmével", Jázminnal, az argentin doggal játszani (erről sajnos nincs még fotó). 
A barátainkat általában a "vigyorával" veszi le a lábukról, amit akkor produkál, mikor felemelem (erről van fényképes bizonyíték). :-)" - írta nekünk 
Köszönjük!
 

 

fotó kutya

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (5/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása